CELIK SEJARAH

NIZAR-PKMBila menatap gambar yang diubah secara kreatif dan biadab oleh M2Day… Mudahnya diorang buat tohmahan…. Renung dalam diri anda kalau muka anda di situ…. Ingat sekecil-kecil perbuatan menfitnah tetap berdosa. Adakah penulis blog ini tak tau dosa dan pahala. Tak pernah belajar agama? Atau diri tu dah jauh hanyut…

KMM nak refer semula sejarah dedulu… Bukan semua pejuang menentang penjajah adalah komunis. Tetapi pihak UMNO dan juak-juaknya telah melabelkan sedemikian. Baca buku sejarah la sikit. Nasib la, sekarang ini banyak fakta-fakta sejarah tanah air diperam dari pengetahuan rakyat Malaysia. Orang sekarang tak kisah pasal sejarah pun…

Perbuatan melabel DS Nizar sedemikian tak ada gunanya… Allah SWT akan bayar cash untuk perbuatan anda. Insyaallah. Ingat, sesiapa yang melakukan kemungkaran atau menyokong atau meredhai kemungkaran akan menerima hukumannya. Ingat lebih 50 tahun UMNO bersama juak-juaknya memerintah baik sangat ke?…. Manusia-manusia yang mempunyai kepentingan peribadi di dalam UMNO dan BN cuba untuk memperbodohkan rakyat. Ingat, mati itu adalah benar. Jangan nak mencabar kekuasaan Allah. Hari ini, esok, lusa mungkin bala untuk anda belum tiba… Dah tak percaya dengan hari perhitungan dengan Allah SWT ke?.. Sesungguhnya Allah SWT punya perancanganNya tersendiri… Sama ada akan menghukum anda di dunia atau di hari perhitungan kelak. HukumanNya lebih teruk dari ISA!

Ok la, nak cerita bab hidup dan mati ni mana orang UMNO nak ambik hal sangat. Bila nyawa nak keluar dari badan tu sok, baru nak insaf… terlambat laaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: